0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Materiaaleistamme

 

Kaikkien käyttämieni materiaalien listaaminen on mahdotonta, mutta tässä yleistietoa materiaaleistani:


- KAIKKI Okami Designs tuotteet ovat täysin nikkelittömiä.


- Kaikki korvakorujen korvakoukut ja korvarenkaat ovat AINA puhdasta sterlinghopeaa (925-leimattu).


- Käytän koruissani sterlinghopeaa, sekä nikkelitöntä ja lyijytöntä messinkiä. Käytän koruihini messinkiosia sillä se on hopeaa kestävämpää, sen pinta vaatii vähemmän hoitoa pysyäkseen kauniina ja sen valmistaminen kuluttaa vähemmän luontoa ja ihmisiä kuin hopea, kulta ja platina. Messinkiä on käytetty korujen valmistamiseen satojen vuosien ajan ja se tuo koruihin ajattomuutta.

 

- Pyrin aina tarkistamaan, että käyttämäni luonnonpuu / luonnonjalokivi on hankittu luontoa tai ihmisiä hyväksikäyttämättä.

 

- Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon luonnollisia ja ekologisia tuotteita kuten hamppunyöriä, puuta yms.

 

- Kaikki valmistamani kosmetiikka valmistetaan hygieenisesti ja huolella käyttäen vain mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita. Kosmetiikkani on luomupohjaista, eikä se sisällä keinotekoisia hajusteita, lisäaineita tai SLS:sää (Sodium Layroul Sulfate).Tuotteistamme ja Yrityksestämme

 

 

Arvomme ovat ekologisuus, reiluus ja erilaisuus.

 

  

 

Pyrin käyttämään tuotteissani mahdollisimman paljon ekologisia raaka-aineita.

Kierrätämme jätteemme tunnollisesti. Valmistamamme kosmetiikka on aina tehty luomuraaka-aineista, ilman keinotekoisia hajusteita.

 

Minulla on ollut suuri onni ja etuoikeus tutustua vuosien varrella suureen määrään erilaisia ihmisiä eri puolilta maapalloa. Haluan tutustua uusiin kulttuureihin, tapoihin ja ennenkaikkea taiteeseen ja tyyleihin. Ammennan inspiraatiota työhöni ystävieni kulttuureista ja koko maailmasta. Olen varma, että ajan kuluessa kauppani mallistoista löytyy jokaiselle jotakin.

 

Jokainen kauppani tuote on yksitellen käsintehty. Tämä koskee kaikkea koruista sisustustaiteeseen, koriste-esineisiin ja jopa kosmetiikkaan. Täten kahden tuotteen välillä saattaa esiintyä hieman pieniä eroavaisuuksia. Voit kuitenkin olla varma, että jokainen Okami Designs tuote on valmistettu huolella, ammattitaidolla ja rakkaudella aina asiakas mielessä pitäen.